O nama

Povijest tvrtke

Tvornica elemenata za graditeljstvo


Eurobeton d.d. razvio se iz tvrtke Beton-Prelog, koji je utemeljen prije stotinu godina kao obrtnička zadruga, a danas posluje kao dioničko društvo u privatnom vlasništvu. Tvrtka zapošljava stručnjake različitih specijalnosti, koji prate najsuvremenije trendove svjetske tehnologije. Vlasništvo najkvalitetnijih sljunčanih ležišta na površini gotovo milijun metara četvornih, jamči Eurobetonu d.d. lidersku poziciju u ovom dijelu Europe.

Vizija tvrtke

Najsuvremenija tehnologija i budućnost tvrtke


Vizija Eurobetona je: njegujući povijest koja nas je usmjerila i oblikovala, postati poželjan poslovni partner prepoznat po kvaliteti svojih proizvoda i usluga usmjeren na stvaranje nove vrijednosti za naše potrošače, poslovna partnere i vlasnike.Eurobeton d.d. proizvodi viskokokvalitetne proizvode za uređenje okoliša (opločnici), vrtne i cestovne rubnjake po najnovijim trendovima te kanalizacijske sustave po najvišim standardima.

Eurobeton d.d. jedini u Hrvatskoj specijalizirao se za proizvodnju betonskih montažnih revizijskih okana svih profila za kanalizacijske sustave po najzahtijevnijim europskim normama, gdje jedini na ovim prostorima proizvode betonska montažna okna sa ugrađenim plastičnim dnom (kinetom).