O nama

Povijest tvrtke

Tvornica elemenata za graditeljstvo


Eurobeton d.d. razvio se iz tvrtke Beton-Prelog, koji je utemeljen prije stotinu godina kao obrtnička zadruga, a danas posluje kao dioničko društvo u privatnom vlasništvu. Tvrtka zapošljava stručnjake različitih specijalnosti, koji prate najsuvremenije trendove svjetske tehnologije. Vlasništvo najkvalitetnijih sljunčanih ležišta na površini gotovo milijun metara četvornih, jamči Eurobetonu d.d. lidersku poziciju u ovom dijelu Europe.

Vizija tvrtke

Najsuvremenija tehnologija i budućnost tvrtke


Danas Eurobeton d.d. posjeduje najsuvremeniju tehnologiju s automatiziranim elektroničkim upravljanjem, koje osigurava visoku kvalitetu i europske standarde. Na tržištu su poznati proizvodi Eurobetona d.d. jer su kao najkvalitetniji ugrađeni u sve kapitalne objekte u Hrvatskoj zbog iznimne kvalitete šljunčanog materijala obogaćenoga kvarcom i kvarcitom.Eurobeton d.d. proizvodi viskokokvalitetne proizvode za obaluutvrda, šesterokutne ploče raznih dimenzija koje mogu izdržati visoke prodore vode.

Također Eurobeton d.d. jedini u Hrvatskoj specijalizirao se za proizvodnju betonskih montažnih revizijskih okana svih profila za kanalizacijske sustave po najzahtijevnijim europskim normama, gdje jedini na ovim prostorima proizvode betonska montažna okna sa ugrađenim plastičnim dnom (kinetom).