Opločnici

EUROBETON

OPLOČNICI

Primjeri klasičnih opločnika, koji se najviše koristi na javnim površinama, šetnicama, ispred javnih ustanova, prodajnih centara, parkirnih površina i obteljskih kuća koji u svojoj kombinaciji daju elegantni i decentni izgled površina te se također može kombinirati sa drugim opločnicima raznih dimenzija.

Mogu se izvoditi kao klasični opločnici ili tehnologijom pranja koji daje poseban izgled opločniku koji se uklapa u svaku površinu gdje se ugrađuje.

Betonski opločnici neosporive su kvalitete i nadahnuti su prirodom. Opločnici izrađeni u tvrtki Eurobeton d.d su u svom donjem i gornjem, habajućem sloju, izvedeni od najkvalitetnijeg materijala. Zbog iznimne kvalitete šljunčanog materijala obogaćenoga kvarcom i kvarcitom, čime se zadovoljavaju sve standarde današnjeg zahtjevnog tržišta.

OPLOČNICI

PROGRAM ZRINSKI

Opločnici programa Zrinski odlikuju se vrhunskom kvalitetom sa visokim učešćem kvarca i kvarcita u cijelom presjeku proizvoda. Za sve one koji vole rustikalni stil okućnica i ostalih površina program Zrinski idealan je izbor, što zbog svojeg površinskog izgleda tako i zbog blago valovitih ravnih rubova. Boje završne obrade pažljivo su odabrane u skladu sa tržišnim trendovima. Kombinirana forma omogućuje razne mogućnosti postavljanja na odabranu površinu.

Površina kvarcna profilirana, visina 6 cm, rub ravni.
Format

 • 40 x 40 cm
 • 20 x 40 cm
 • 20 x 20 cm

KOMBINIRANA FORMA

LAVA CRVENI
COLOR MIX CRNO BIJELI
CAPPUCCINO
OPLOČNICI

PROGRAM FRANKOPAN

Program Frankopan idealan je izbor za one koji žele biti nešto drugačiji. Mnoštvo mogućnosti kombinacije i raznolikosti površinske obrade pružaju svakome da po vlastitim željama svoj okoliš učine drugačijim. Program Frankopan odlikuje mikro kosina opločnika čime se dobiva izrazito ravna površina.

Površina kvarcna ravna, visina 6 cm, rub obodna mikro kosina.
Format

 • 20 x 30 cm
 • 20 x 20 cm
 • 20 x 10 cm

KOMBINIRANA FORMA

CAPPUCCINO
COLOR MIX CRNO BIJELI
COLOR MIX SMEĐI
OPLOČNICI

PROGRAM TENA

Opločnici velikog formata koji svojom formom i sivim nijansama savršeno pristaju modernim okućnicama. Obodna mikro kosina daje kompaktnost površine i uglađenu vizualnost. Raznovrstan dizajn svakog opločnika smanjuje vidljivost tragova guma na prilazima. Opločnici Tena u smeđim nijansama uklopiti će se u svaki okoliš i učiniti ga privlačnim i lijepim. Zbog svojeg formata idealan je za veće površine, a raznim mogućnostima preklapanja površinu će učiniti drugačijom i jedinstvenom.

Površina je kvarcna glatka, visina 7 cm te rub obodna mikro kosina.

Format 20 x 60 cm.

COLOR MIX SIVI
COLOR MIX SMEĐI
OPLOČNICI

PROGRAM KLASIK

Opločnici Klasik svojim dimenzijama pružaju svakome pregršt mogućnosti i različitih kombinacija slaganja. Površina je kvarcna glatka a visina može biti 6 ili 8 cm.

Format:

 • 20 x 30 cm
 • 20 x 20 cm
 • 20 x 10 cm
 • 10 x 10 cm
OPLOČNICI

PROGRAM ELEGANT

Površina prana obogaćena crnim kvarcnim zrncima. Visina je 6 i 8 cm. Obogaćeni crnim kvarcnim zrncima opločnici Elegant pružaju izuzetnu vizuru opločenim površinama. Svojim površinskom obradom, pranjem, idealni su za površine koje zahtjevaju protukliznost.

Format:

 • 10 x 10 cm
 • 10 x 20 cm
 • 20 x 20 cm
OPLOČNICI

PROGRAM ROMB

Program Romb svojim osebujnim vizualnim izgledom razigrati će svaku opločenu površinu. Raznim načinima i modelima slaganja i kombinacije boja omogućuje odabir prema vlastitim željama. Program Romb dolazi sa završnim rubnim elementima i polovica čime uvelike olakšava polaganje na odabranu površinu. Format 18,6 x 20 cm. Visina 8 cm.

OPLOČNICI

PROGRAM LEPEZA

Površina kvarcna glatka.

Format 17,1 x 19,8cm

Visina 6 cm

OPLOČNICI

PROGRAM ANTIKO

Program Antiko, kao što samo ime sugerira, zamišljen je repliciranju starih antičkih površina. Ujedno daje mogućnosti kružnog postavljanja čime se uljepšavaju okoliši stabala i ostalih kružnih oblika te su time idealni za parkove i šetnice. Površina kavrcna glatka. Visina 8cm.

Format:

 • 17,2 x 11,5 cm
 • 11,5 x 11,5 cm
 • 11,5 x 8,6 cm
 • 11,3 x 5,7 cm
OPLOČNICI

PROGRAM I

OPLOČNICI

PROGRAM BISKUPSKA KAPA

Opločnik Biskupska kapa pruža mogućnost kombiniranja sa programom klasik.

Površina kvarcna glatka ili prana.

Format 28 x 24 cm. Visina 8 cm.

OPLOČNICI

PROGRAM EKO KOCKA

OPLOČNICI

PROGRAM VALOVITI

BRZI KONTAKT

Imate pitanje? Pošaljite nam poruku

  Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje vašim podacima na ovoj web stranici.