Šljunčara

ŠLJUNČARA EUROBETON

Iskop i oplemenjivanje šljunka obavljamo korištenjem najsuvremenije tehnologije

Eurobeton d.d. razvio se iz tvrtke Beton-Prelog, koji je utemeljen prije stotinu godina kao obrtnička zadruga, a danas posluje kao dioničko društvo u privatnom vlasništvu. Tvrtka zapošljava stručnjake različitih specijalnosti, koji prate najsuvremenije trendove svjetske tehnologije. Vlasništvo najkvalitetnijih sljunčanih ležišta na površini gotovo milijun metara četvornih, jamči Eurobetonu d.d. lidersku poziciju u ovom dijelu Europe.

Eurobeton d.d. sudjeluje u brojnim domaćim i regionalnim građevinskim projektima kao glavni partner u poslovima isporuke šljunka i šljunčanih materijala.


Usluga vađenja i obrade šljunka desetak agregata veličine od 0 do 80 mm koji se dobivaju presijavanjem šljunka ili drobljenjem velikih agregata. Modernizacijom proizvodnih pogona, tvrtka danas koristi najsuvremeniju tehnologiju proizvodnje i mehanizaciju za eksploatiranje, oplemenjivanje i preradu šljunka, a proces proizvodnje i proizvodi u ponudi tvrtke certificirani su prema međunarodnim normama.

Iz bogatog izvorišta šljunka, uz pomoć suvremene mehanizacije i vrhunskih stručnjaka, stvaramo proizvode najviše kvalitete za naše partnere. Nudimo sve vrste prirodnog i separiranog šljunka te agregata za beton, za uporabu u građevinarstvu i cestogradnji.

0 – 3 DROBLJENI PRANI
0 – 4 DROBLJENI
2 - 4 DROBLJENI PRANI
4 – 8 DROBLJENI
0 – 4 PRIRODNI
4 – 8 PRIRODNI
8 – 16 PRIRODNI
16 – 32 PRIRODNI
32 + BATUDA
BRZI KONTAKT

Imate pitanja? Pošaljite nam poruku


Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje vašim podacima na ovoj web stranici.