Proizvodni program

EUROBETON

OPLOČNICI

Primjeri klasičnih opločnika, koji se najviše koristi na javnim površinama, šetnicama, ispred javnih ustanova, prodajnih centara, parkirnih površina i obteljskih kuća koji u svojoj kombinaciji daju elegantni i decentni izgled površina te se također može kombinirati sa drugim opločnicima raznih dimenzija.

Mogu se izvoditi kao klasični opločnici ili tehnologijom pranja koji daje poseban izgled opločniku koji se uklapa u svaku površinu gdje se ugrađuje.

Betonski opločnici neosporive su kvalitete i nadahnuti su prirodom. Opločnici izrađeni u tvrtki Eurobeton d.d su u svom donjem i gornjem, habajućem sloju, izvedeni su od najkvalitetnijeg materijala. Zbog iznimne kvalitete šljunčanog materijala obogaćenoga kvarcom i kvarcitom, čime se zadovoljavaju sve standarde današnjeg zahtjevnog tržišta.

OPŠIRNIJE
EUROBETON

RUBNJACI

Proizvodimo cestovne, vrtne i klasične rubnike.

OPŠIRNIJE
EUROBETON

KANALIZACIJSKI SUSTAVI

Jedini u hrvatskoj proizvodimo betonska montažna okna sa ugrađenim plastičnim dnom (kinetom) za prihvat svih profila i vrsta, te priključcima za cijevi pod točnim kutom koji je definiran projektom, ugrađenim plastificiranim aluminijskim penjalicama, kao i svim brtvenim materijalom koji u potpunosti zadovoljava normu HRN EN 1917.

Sustav odvodnje čini skup građevinskih objekata koji služe za što brže odstranjivanje otpadnih voda iz čovjekove neposredne okoline i njihovo odvođenje do uređaja za pročišćavanje ili direktnog ispusta u odgovarajući prijemnik. Zato je sustav od betonskih elemenata najbolji i najsigurniji način za prikupljanje, odvodnju otpadnih i oborinskih voda, te kontrolu i čišćenje.

Kanalizacijski betonski sustav sastoji se od baze sa ugrađenim plastičnim dnom(kinetom) ili betonskim dnom (kinetom), vertikalnim nastavcima i konusnim završetkom ili AB pločom.

Tvrtka Eurobeton d.d. u svojemu proizvodnom programu ima KBS ø 800, ø 1000, ø1200, ø 1500 za prihvat različitih vrsta cijevi i dimenzija.

OPŠIRNIJE
EUROBETON

BETONSKE CIJEVI I POKLOPCI

Cijevi sa brtvom izrađuju se od kvalitetnog drobljenog kamena iz sljunčare u vlasništvu tvrtke Eurobeton d.d i cementa koji te zadovoljavaju sve zahtjeve prema europskim normama.

Izrađuje se strojno sa prešanjem i velikim vibracijama gdje postiže veliku čvrstoću. Betonske cijevi od 2,5m , u promjeru Ø 30 do Ø 180 cm.

OPŠIRNIJE
EUROBETON

OBALOUTVRDNI ELEMENTI

(ŠESTEROKUTNE PLOČE 20cm I 8cm) Obaloutvrde su gradnje na obalama riječnih korita kojima se obala zaštićuje od erozije, umiruje vodni tok i postiže geometrijski pravilan oblik obale, služi za oblaganje pokosa kanala, ali obzirom na svoju izuzetnu veliku čvrstoću i visinu od 8 cm i 20 cm pogodna je za popločavanje terena sa teškim prometom.

OPŠIRNIJE
EUROBETON

ELEMENTI ZA ODVODNJU

Služe za odvodnju površinskih voda, raznih su dimenzija te se mogu prilagoditi svakoj potrebi kao i terenu za ugradnju. Različitih su duljina što dozvoljava laku i brzu postavu na pripremljenu podlogu.

OPŠIRNIJE
EUROBETON

VODOMJERNA OKNA

U proizvodnom programu imamo vodomjerna okna: unutarnjih dimenzija 200 x 150 i 150 x 150, dok visinu izrađujemo po zahtjevu kupaca.
Također u mogućnosti smo izvesti gornju pokrovnu ploču, kao i dno raznih visina po potrebi i zahtjevu kupaca.

Nudimo Vam i vodomjerna okna za navodnjavanje, dimenzija 170 x 100 x 100 sa dva ili tri poklopca od metala. Vodomjerna okna 200 x 150; 150 x 150, dok se visina izrađuje po želji kupca.

Nudimo Vam i vodomjerna okna za navodnjavanje, dimenzija 170 x 100 x 100 sa dva ili tri poklopca od metala.

OPŠIRNIJE
EUROBETON

OPREMA ZA FARME

Razne podne gredice svih dimenzija prvoklasni su proizvod za izgradnju farmi za različite namjene. Podne gredice su izrađene od vrlo kvalitetnog materijala, te svojim svojstvima zadovoljavaju sve kriterije kupaca.

Nudimo Vam i podne rešetke i rešetke za prasad raznih dimenzija.

OPŠIRNIJE
BRZI KONTAKT


Imate pitanja? Pošaljite nam poruku

    Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje vašim podacima na ovoj web stranici.