Proizvodni program

EUROBETON

OPLOČNICI

Primjeri klasičnih opločnika, koji se najviše koristi na javnim površinama, šetnicama, ispred javnih ustanova, prodajnih centara, parkirnih površina i obteljskih kuća koji u svojoj kombinaciji daju elegantni i decentni izgled površina te se također može kombinirati sa drugim opločnicima raznih dimenzija.

Mogu se izvoditi kao klasični opločnici ili tehnologijom pranja koji daje poseban izgled opločniku koji se uklapa u svaku površinu gdje se ugrađuje.

Betonski opločnici neosporive su kvalitete i nadahnuti su prirodom. Opločnici izrađeni u tvrtki Eurobeton d.d su u svom donjem i gornjem, habajućem sloju, izvedeni su od najkvalitetnijeg materijala. Zbog iznimne kvalitete šljunčanog materijala obogaćenoga kvarcom i kvarcitom, čime se zadovoljavaju sve standarde današnjeg zahtjevnog tržišta.

OPŠIRNIJE
EUROBETON

RUBNJACI

Proizvodimo cestovne, vrtne i klasične rubnike.

OPŠIRNIJE
EUROBETON

KANALIZACIJSKI SUSTAVI

Jedini u hrvatskoj proizvodimo betonska montažna okna sa ugrađenim plastičnim dnom (kinetom) za prihvat svih profila i vrsta, te priključcima za cijevi pod točnim kutom koji je definiran projektom, ugrađenim plastificiranim aluminijskim penjalicama, kao i svim brtvenim materijalom koji u potpunosti zadovoljava normu HRN EN 1917.

Sustav odvodnje čini skup građevinskih objekata koji služe za što brže odstranjivanje otpadnih voda iz čovjekove neposredne okoline i njihovo odvođenje do uređaja za pročišćavanje ili direktnog ispusta u odgovarajući prijemnik. Zato je sustav od betonskih elemenata najbolji i najsigurniji način za prikupljanje, odvodnju otpadnih i oborinskih voda, te kontrolu i čišćenje.

Kanalizacijski betonski sustav sastoji se od baze sa ugrađenim plastičnim dnom(kinetom) ili betonskim dnom (kinetom), vertikalnim nastavcima i konusnim završetkom ili AB pločom.

Tvrtka Eurobeton d.d. u svojemu proizvodnom programu ima KBS ø 800, ø 1000, ø1200, ø 1500 za prihvat različitih vrsta cijevi i dimenzija.

OPŠIRNIJE
EUROBETON

BETONSKE CIJEVI I POKLOPCI

Cijevi sa brtvom izrađuju se od kvalitetnog drobljenog kamena iz sljunčare u vlasništvu tvrtke Eurobeton d.d i cementa koji te zadovoljavaju sve zahtjeve prema europskim normama.

Izrađuje se strojno sa prešanjem i velikim vibracijama gdje postiže veliku čvrstoću. Betonske cijevi od 2,5m , u promjeru Ø 30 do Ø 180 cm.

OPŠIRNIJE
EUROBETON

OBALOUTVRDNI ELEMENTI

(ŠESTEROKUTNE PLOČE 20cm I 8cm) Obaloutvrde su gradnje na obalama riječnih korita kojima se obala zaštićuje od erozije, umiruje vodni tok i postiže geometrijski pravilan oblik obale, služi za oblaganje pokosa kanala, ali obzirom na svoju izuzetnu veliku čvrstoću i visinu od 8 cm i 20 cm pogodna je za popločavanje terena sa teškim prometom.

OPŠIRNIJE
EUROBETON

ELEMENTI ZA ODVODNJU

Služe za odvodnju površinskih voda, raznih su dimenzija te se mogu prilagoditi svakoj potrebi kao i terenu za ugradnju. Različitih su duljina što dozvoljava laku i brzu postavu na pripremljenu podlogu.

OPŠIRNIJE
EUROBETON

VODOMJERNA OKNA

U proizvodnom programu imamo vodomjerna okna: unutarnjih dimenzija 200 x 150 i 150 x 150, dok visinu izrađujemo po zahtjevu kupaca.
Također u mogućnosti smo izvesti gornju pokrovnu ploču, kao i dno raznih visina po potrebi i zahtjevu kupaca.

Nudimo Vam i vodomjerna okna za navodnjavanje, dimenzija 170 x 100 x 100 sa dva ili tri poklopca od metala. Vodomjerna okna 200 x 150; 150 x 150, dok se visina izrađuje po želji kupca.

Nudimo Vam i vodomjerna okna za navodnjavanje, dimenzija 170 x 100 x 100 sa dva ili tri poklopca od metala.

OPŠIRNIJE
BRZI KONTAKT


Imate pitanja? Pošaljite nam poruku

    Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje vašim podacima na ovoj web stranici.